Menuoversigt – Biologisk Institut - Københavns Universitet

AKB > Kantine > Menuoversigt

Kantinens menuoversigt

Oplysningerne på denne side leveres direkte af kantineforpagteren Eurest.
Mangler der oplysninger, bedes du kontakte kantinepersonalet.

Køb din morgenmad eller eftermiddagskage i kantinen og spar turen til bageren!

 Uge 26 - Mandag
 Varm ret:Biksemad m/syltede rødbeder
 Lun ret:Bønnegryde m/pastinak
 Uge 26 - Tirsdag
 Varm ret:Koteletter a la champignon
 Lun ret:Humus med grillet peberfrugt
 Uge 26 - Onsdag
 Varm ret:Coq au vin m/perlebyg
 Lun ret:Bagte rodfrugter
 Uge 26 - Torsdag
 Varm ret:Lobescoves m/purløg
 Lun ret:Vegetar ratatouille
 Uge 26 - Fredag
 Varm ret:Vietnamesisk oksegryde m/ris
 Lun ret:Smørrebrød