For gymnasier

Biologisk Institut har en række aktiviteter for gymnasier.

Vi tilbyder laboratorieøvelser i Biocentrets topmoderne laboratorier. Vi har lavet tre separate øvelser inden for proteinoprensning og enzymkinetik (BIOlink), som alle handler om emnet antibiotikaresistens. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med pipetter og spektrofotometre, så læs mere her og book et besøg.

I november hvert år tilbyder vi Studiepraktik for gymnasieelever. Går du og overvejer at tage en naturvidenskabelig uddannelse, så kom ind og få syn for sagen, få testet de biologiske og biokemiske teknikker - og følg undervisningen på instituttet. 

I starten af året afholder Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet en samlet dag for gymnasielærere, hvor der om formiddagen er foredrag om den nyeste forskning, og om eftermiddagen etableres workshops på de enkelte institutter. Læs mere om Gymnasielærerdagen i de foregående år.

Onsdag i uge 9 er der hvert år Åbent Hus på Biologisk Institut. På instituttet har vi 3 forskellige bacheloruddannelser samt én kandidatuddannelse: Kom og hør nærmere om uddannelsernes opbygning og studielivet på Biologisk Institut.

  • Biologi
  • Biokemi
  • Molekylær Biomedicin
  • Bioinformatik (kandidatuddannelse)

 Det Natur- og Biovidenskabelige fakultet tilbyder desuden en foredragsrække, læs mere her.