Nyheder fra Biologisk Institut – Biologisk Institut - Københavns Universitet

BIO > Nyheder fra Biologisk ...

Nyheder fra Biologisk Institut

• 01.02.2017

Hvornår opnås den bedste natur i nye søer?

I de sidste 30 år er der skabt omkring 50 nye større søer i Danmark for at forbedre naturen og mindske forureningen af nedstrøms fjorde. De nye søer har beriget landskabet og de rekreative muligheder. Men deres »

• 30.01.2017

Sådan kommunikerer celler med hinanden

Primære cilier er antenne-lignende strukturer, der findes på overfladen af de fleste celler i kroppen, og som er vigtige for kommunikationen mellem de forskellige celler. Hvis cilierne er defekte, fungerer »