Studiemiljø på Biologisk Institut

Biologiens univers
Biologisk Institut beskæftiger sig med alle aspekter af biologiens verden - hvad end du interesserer dig for delfiners intelligens, orkideernes mangfoldighed eller molekylærbiologiens ubegribelige univers. Det eneste, der kræves, er en stor portion nysgerrighed for livet - vores eget og dét der omgiver os.

Som studerende på én af instituttets fire bacheloruddannelser - Biologi, Molekylær Biomedicin, Bioinformatik eller Biokemi lærer du at forstå at udnytte og at beskytte naturen og dens mangfoldighed af organismer - hvad end du interesserer dig for livets mikroskopiske hemmeligheder eller naturens makroskopiske forunderligheder.

Du får et kig ind i en eller flere af biologiens mange fagområder og mulighed for at skræddersy din uddannelse til netop dine interesser og drømme for fremtiden.

At studere på universitetet er en livsstil
Et studium på Biologisk Institut er meget andet end projekter, forskning og ECTS point. Det bliver hurtigt en livsstil, hvor fritid og studier smelter sammen. Du får nye venner og en ny omgangskreds med fælles interesser, som det er værd at bruge tid på efter kursustimerne.

Samlingspunktet på Biologisk Institut er i høj grad fællesfaciliteterne rundt om på instituttet - og ikke mindst mBar. Der er en café, som de studerende selv administrerer og vedligeholder.