Anbefalinger vedrørende omstilling og forvaltning af skov til biodiversitetsformål: Udarbejdet for Naturstyrelsen

Research output: Book/ReportReportCommissionedpeer-review

Standard

Anbefalinger vedrørende omstilling og forvaltning af skov til biodiversitetsformål : Udarbejdet for Naturstyrelsen. / Møller, Peter Friis; Heilmann-Clausen, Jacob; Johannsen, Vivian Kvist; Buttenschøn, Rita M.; Schmidt, Inger Kappel; Rahbek, Carsten; Bruun, Hans Henrik; Ejrnæs, Rasmus.

København : GEUS, 2018. 86 p. (Danmarks og Grønlands Geologiske Undersøgelse Rapport; No. 28, Vol. 2018).

Research output: Book/ReportReportCommissionedpeer-review

Harvard

Møller, PF, Heilmann-Clausen, J, Johannsen, VK, Buttenschøn, RM, Schmidt, IK, Rahbek, C, Bruun, HH & Ejrnæs, R 2018, Anbefalinger vedrørende omstilling og forvaltning af skov til biodiversitetsformål: Udarbejdet for Naturstyrelsen. Danmarks og Grønlands Geologiske Undersøgelse Rapport, no. 28, vol. 2018, GEUS, København.

APA

Møller, P. F., Heilmann-Clausen, J., Johannsen, V. K., Buttenschøn, R. M., Schmidt, I. K., Rahbek, C., Bruun, H. H., & Ejrnæs, R. (2018). Anbefalinger vedrørende omstilling og forvaltning af skov til biodiversitetsformål: Udarbejdet for Naturstyrelsen. GEUS. Danmarks og Grønlands Geologiske Undersøgelse Rapport Vol. 2018 No. 28

Vancouver

Møller PF, Heilmann-Clausen J, Johannsen VK, Buttenschøn RM, Schmidt IK, Rahbek C et al. Anbefalinger vedrørende omstilling og forvaltning af skov til biodiversitetsformål: Udarbejdet for Naturstyrelsen. København: GEUS, 2018. 86 p. (Danmarks og Grønlands Geologiske Undersøgelse Rapport; No. 28, Vol. 2018).

Author

Møller, Peter Friis ; Heilmann-Clausen, Jacob ; Johannsen, Vivian Kvist ; Buttenschøn, Rita M. ; Schmidt, Inger Kappel ; Rahbek, Carsten ; Bruun, Hans Henrik ; Ejrnæs, Rasmus. / Anbefalinger vedrørende omstilling og forvaltning af skov til biodiversitetsformål : Udarbejdet for Naturstyrelsen. København : GEUS, 2018. 86 p. (Danmarks og Grønlands Geologiske Undersøgelse Rapport; No. 28, Vol. 2018).

Bibtex

@book{2fe5abd3f19841b7852ce99051e36b75,
title = "Anbefalinger vedr{\o}rende omstilling og forvaltning af skov til biodiversitetsform{\aa}l: Udarbejdet for Naturstyrelsen",
abstract = "Denne rapport er udarbejdet for Naturstyrelsen som led i Naturstyrelsens udm{\o}ntning af Naturpakken. Der er lagt stor v{\ae}gt p{\aa} at basere anbefalingerne p{\aa} den nyeste faglige viden om biodiversitet og naturlige processer i skov, men vi har tillige trukket p{\aa} generel forst{\aa}else af skoven som {\o}kosystem, og mange {\aa}rs praktiske erfaringer med naturgenopretning i skov. Bredden af forfattergruppen har v{\ae}ret med til at sikre et balanceret perspektiv. Vi har ikke set det som vores opgave i detaljer at forholde os til praktiske og juridiske forhold som kan vanskeligg{\o}re konkrete tiltag, men alene til hvordan naturen bedst muligt kan tilgodeses ved omstillingen af dyrket skov til ur{\o}rt skov eller anden biodiversitetsskov,samtidigt med at der udtages vedmasse i processen.",
author = "M{\o}ller, {Peter Friis} and Jacob Heilmann-Clausen and Johannsen, {Vivian Kvist} and Buttensch{\o}n, {Rita M.} and Schmidt, {Inger Kappel} and Carsten Rahbek and Bruun, {Hans Henrik} and Rasmus Ejrn{\ae}s",
year = "2018",
language = "Dansk",
series = "Danmarks og Gr{\o}nlands Geologiske Unders{\o}gelse Rapport",
publisher = "GEUS",
number = "28",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Anbefalinger vedrørende omstilling og forvaltning af skov til biodiversitetsformål

T2 - Udarbejdet for Naturstyrelsen

AU - Møller, Peter Friis

AU - Heilmann-Clausen, Jacob

AU - Johannsen, Vivian Kvist

AU - Buttenschøn, Rita M.

AU - Schmidt, Inger Kappel

AU - Rahbek, Carsten

AU - Bruun, Hans Henrik

AU - Ejrnæs, Rasmus

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Denne rapport er udarbejdet for Naturstyrelsen som led i Naturstyrelsens udmøntning af Naturpakken. Der er lagt stor vægt på at basere anbefalingerne på den nyeste faglige viden om biodiversitet og naturlige processer i skov, men vi har tillige trukket på generel forståelse af skoven som økosystem, og mange års praktiske erfaringer med naturgenopretning i skov. Bredden af forfattergruppen har været med til at sikre et balanceret perspektiv. Vi har ikke set det som vores opgave i detaljer at forholde os til praktiske og juridiske forhold som kan vanskeliggøre konkrete tiltag, men alene til hvordan naturen bedst muligt kan tilgodeses ved omstillingen af dyrket skov til urørt skov eller anden biodiversitetsskov,samtidigt med at der udtages vedmasse i processen.

AB - Denne rapport er udarbejdet for Naturstyrelsen som led i Naturstyrelsens udmøntning af Naturpakken. Der er lagt stor vægt på at basere anbefalingerne på den nyeste faglige viden om biodiversitet og naturlige processer i skov, men vi har tillige trukket på generel forståelse af skoven som økosystem, og mange års praktiske erfaringer med naturgenopretning i skov. Bredden af forfattergruppen har været med til at sikre et balanceret perspektiv. Vi har ikke set det som vores opgave i detaljer at forholde os til praktiske og juridiske forhold som kan vanskeliggøre konkrete tiltag, men alene til hvordan naturen bedst muligt kan tilgodeses ved omstillingen af dyrket skov til urørt skov eller anden biodiversitetsskov,samtidigt med at der udtages vedmasse i processen.

M3 - Rapport

T3 - Danmarks og Grønlands Geologiske Undersøgelse Rapport

BT - Anbefalinger vedrørende omstilling og forvaltning af skov til biodiversitetsformål

PB - GEUS

CY - København

ER -

ID: 201226717